Reviews

Wat mijn klanten zeggen over mij...

star
star
star
star
star

Bedankt voor dit Me-time moment. Ik heb echt van de intense verzorging genoten!

Gerda

star
star
star
star
star

Altijd fijn om bij jou langs te komen, steeds met de glimlach. Verder wens ik dat al je wensen mogen uitkomen

Hilde

star
star
star
star
star

Heb nog maar 1 keer het Power Hyaluronic Masker aangebracht en het was al meteen een voltreffer. Ik voelde meteen het verschil en het effect heeft nog een tijdje doorgewerkt. Ik ben er heel blij mee!

Linda

star
star
star
star
star

Bedankt voor de geweldige service op maat en heldere uitleg! Een echt voorbeeld voor klantvriendelijkheid. Bij jou voel ik me geen nummer. Je kent mij, mijn huid, mijn noden en wensen. Je hebt maar een woord nodig en je helpt waar je kan! Dikke pluim… je bent een topper!

Yasmine

star
star
star
star
star

Rosi gaat erg professioneel te werk en stelt de juiste vragen om tot een optimaal resultaat te komen. Top! Saskia

Saskia

star
star
star
star
star

Bedankt Rosi voor alle moeite zodat mij ventje me kon gelukkig maken deze kerstavond. Wat ben ik blij! Je bent een fantastische madam die alles doet voor haar klanten.

Yasmine

star
star
star
star
star

Tot mijn grote vreugde heeft mijn oudste zoon ook nog een cadeaubon bij jou opgehaald. Ik was zelfs dubbel zo blij dat hij het niet online had gedaan want de cadeaubon was zo mooi ingepakt! Het was echt schitterend. Erg bedankt !

Patricia

star
star
star
star
star

De Kiowa Power Tea is super lekker en verkwikkend. Ik kan niet meer zonder!

Annie

star
star
star
star
star

Sinds ik de zonnecrèmes van Esthederm gebruik is mijn allergie verdwenen en heb ik elke zomer een mooie bruine huid die lang intact blijft. Ik wil geen andere zonnecrèmes meer gebruiken. Ook mijn vriendinnen zijn heel tevreden over deze crèmes. Voor mij zijn de zonnecrèmes van Esthederm top!

Martine

star
star
star
star
star

De Ahava, hand- en voetcrème en bodylotions zijn op en top luxe. Heerlijke producten voor een degelijke prijs. Een echte aanrader !

Marissa

star
star
star
star
star

Eindelijk de juiste verzorgingsproducten gevonden. Als je allergisch bent aan parfum, kleur- en bewaarmiddelen is dit niet zo evident. Er is voor elk huidtype een aangepast product en voor elk seizoen een middel. Als ik met vragen zit hoe en wanneer gebruik ik welke producten dan krijg ik steeds een degelijke uitleg van Rosi. Voor mij verdient dit een 10 op 10 !

Lieve

star
star
star
star
star

Bedankt Rosi voor al je tips en geduld, je bent super, je kent je vak heel goed!

Else

Reviews
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x