Blomdahl Juwelen

Maak kennis met onze nieuwe high-end sieraden collectie.


Juwelen die jou een goed gevoel geven!


Blomdahl wil iedereen helpen zich mooi te voelen, elke dag opnieuw. Daarom gaan zij een stapje verder & besteden ze speciale aandacht aan details.

Dat geldt voor alles: van de materialen die ze kiezen, tot de productie en het niveau van kwaliteit die overeenkomt met het leven dat jij wilt leiden.


"Wij ontwerpen met liefde en zorg en zijn zo selectief in onze keuzes dat iedereen, 
zelfs jij met een gevoelige huid, sieraden van Blomdahl kan dragen.
Blomdahl is gevestigd in Zweden en biedt een uitgebreide, tijdloze juwelenlijn voor dames, heren en kinderen die iedereen met "liefdevolle zorg kan dragen", elke dag van de week en voor alle speciale gelegenheden.
Of kom langs in de winkel en maak kennis met onze nieuwe, huidvriendelijke sieraden collectie van Blomdahl.Veilig en hygiënisch oorgaatjes prikken

Naast het ontwerpen van nikkelvrije sieraden ontwikkelde Blomdahl een steriele methode om gaatjes te prikken in de oren ter bescherming tegen besmetting en infecties.

Hun medical 'no-touch' instrument is één van de weinige toestellen waarbij je beide oren tegelijkertijd kan prikken. De perfecte methode voor kinderen!


Het ideale communie- of verjaardagsgeschenk! 

Maak je communiecantje of jarige blij met een cadeaubon "mijn eerste oorgaatjes",

De klassieke trend van gelijke oorbellen dragen is out! Het combineren van meerdere oorringen en asymmetrische looks zijn hotter dan ooit. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, deze trend past bij iedereen.


 

Durf te experimenteren en creëer jouw eigen, unieke look. Inspiratie nodig? Kom gerust eens langs, ik help je graag met het kiezen van jouw persoonlijke "oor"-weerstaanbare look!


Wil je een tweede of derde oorgaatje erbij dan kan je bij ons terecht voor een veilige, pijnloze en steriele methode.Pakket


 1 oorgaatje prikken


  • 1 Pearcing naar keuze  (medical plastic of medical titanium)
  • 24 after care swabs
  • Flyer met nazorginstructies


€26Pakket


 2 oorgaatjes prikken


  • 2 Pearcings naar keuze (medical plastic of medical titanium)
  • 24 after care swabs 
  • Flyer met nazorginstructies


€39Blomdahl Juwelen
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x