Behandelingen

Ontspannende schoonheidsbehandelingen met professionele technieken

Een schoonheidsbehandeling is geen massaproduct. Een goede behandeling vereist een persoonlijke aanpak. Daarom wordt je altijd alleen ontvangen in het salon, zodat je volledig ontspant.

Mijn persoonlijke aanpak steunt op drie principes:

  • Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weet ik snel wat je lichaam nodig heeft.
  • We zoeken samen naar de behandeling waarmee je het beste resultaat bereikt ...
  • … en je krijgt persoonlijk advies om dat resultaat te behouden.

Gelaatsbehandelingen voor elk huidtype of -probleem

Er bestaan geen identieke huidsoorten. Elk huidtype of huidprobleem vraagt om een specifieke behandeling. Daarom start een behandeling altijd met een gesprek.

Lees meer

Handverzorging en permanente nagellak

De handen zijn het visitekaartje van ons lichaam. Verwen je handen regelmatig met een manicure zodat ze er steeds piekfijn uitzien.

Lees meer

Make-upsessies met advies en tips

Lees meer

Wenkbrauwstyling

Van een natuurlijk aangezette wenkbrauwboog tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie en is het frame van je gezicht.

Lees meer

Wimperstyling

Leg je wimperkrultang aan de kant! Met een professionele wimperlifting behandeling geniet je tot wel 6 weken lang van mooie, natuurlijk gelifte wimpers.

Lees meer

Ontharing waarop je kan vertrouwen

Scheren is de makkelijkste manier om lichaamshaar te verwijderen, maar niet de beste. De haartjes groeien snel terug, en worden stugger dan voordien. Bovendien stimuleert scheren de haargroei.

Lees meer

Andullatietherapie tegen nek- en rugklachten

Andullatie is een moderne massagetechniek die gebaseerd is op vibraties en infraroodlicht. De vibraties masseren jouw organen, botten, spieren tot op celniveau terwijl het infraroodlicht de spieren doet ontspannen.

Lees meer

Complete fitheidstraining met Body Coach

Tijd maken voor sport … Dat blijft makkelijker gezegd dan gedaan. Combineer jouw bezoek aan het salon met een korte training op de trilplaat van Body Coach met persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Laserontharing

Definitieve ontharing met lasertechnieken Op zoek naar een definitieve oplossing? Plan een lasersessie bij me in. De lasertechnieken vernietigen de haarwortels op een pijnloze manier. Na 5 tot 8 behandelingen zijn 80 tot 90 % van de lichaamsharen definitief verwijderd. Meer info over laserontharing of online afspraak maken:

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x