Over Rosi

“Als mensen met een zelfzeker gevoel naar huis gaan word ik gelukkig”

Ik zit al 25 jaar in het vak. Hoe langer ik het doe, hoe meer ik van deze job houd. Het begon ooit op de speelplaats. Ik experimenteerde met trendy kledij en mode-accessoires en merkte op dat klasgenoten mijn stijl kopieerden.

Een plek die je doet herademen

Omdat schoonheid me van kindsbeen af fascineerde maakte ik er mijn beroep van. Ik runde mijn schoonheidssalon eerst in bijberoep en gaf les in de schoonheidszorgen. Daarna focuste ik me 100 procent op mijn salon. Ik maakte er een stressloze zone van, een plek die je doet herademen. Bij mij maak je tijd voor jezelf.

Exclusieve collecties en persoonlijk stijladvies

Net zoals op de speelplaats in mijn kindertijd, vragen klanten me vaak om stijladvies. Daarom verkoop ik in mijn salon ook trendy mode-accessoires. Mijn collecties zijn klein maar exclusief. Inspiratie haal ik vooral uit modemagazines, modebeurzen en modeshows in binnen- en buitenland. 

Want ik heb aandacht voor het volledige plaatje en wil mensen met een zelfzeker gevoel naar huis sturen. Daarom krijgen klanten alle tijd om op hun tempo mode-accessoires te passen en krijgen ze persoonlijk stijladvies.

Rosi

Over Rosi
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x