Waarom een nachtcrème gebruiken zo belangrijk is

Iedereen droomt van een stralende huid. Helaas bekom je dit niet alleen door het gebruik van een dagcrème. Je huid verzorgen terwijl je slaapt is van essentiëel belang omdat onze huid in rusttoestand dubbel zo snel herstelt en actieve werkstoffen beter en dieper kan opnemen.

Werking van de huid terwijl je slaapt:

Uit onderzoek is gebleken dat de huid hetzelfde bioritme aanneemt als zijn baasje.
Dit wil zeggen dat overdag de huid zich continue moet aanpassen en beschermen tegen temperatuurschommelingen, licht, UV-stralen, vervuiling, stress, uitdroging en daardoor geen tijd heeft om zich te herstellen.

's Nachts daarentegen is je lichaam in volledige rusttoestand en heeft de huid geen last van schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor kan de huid zichzelf 2x sneller herstellen dan overdag.

Sterker nog, tussen 23u en 3u delen de cellen zich 8x sneller dan overdag waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden en zo plaats vrijkomt om actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen.

Hoe haal ik optimaal resultaat van mijn nachtcrème?

Gebruik een nachtcrème steeds op een goed gereinigde huid. Eerst moet al het vuil, aanwezig op de huid, grondig verwijderd worden vooraleer je nachtcrème diep in de huid kan indringen. Om je huid op een zachte, doch grondige manier te reinigen raad ik de Delicate Cleansing Milk van Skeyndor aan.

Heb je liever een frisse, schuimende textuur dan is de Thermaal Cleansing Gel van Skeyndor de perfecte reiniger voor jou. Beide reinigers drogen de huid niet uit, wat zeer belangrijk is voor een gezonde huid.


Soorten Nachtverzorging:

 • 24u crèmes
  Dit zijn crèmes die je zowel als dag- en als nachtcrème kan gebruiken. Let erop bij aankoop dat deze geen chemische zonnefilters bevatten want die verstoppen de huidporiën en veroorzaken huidirritaties terwijl je slaapt.
  Ontdek hier de beste 24u Crèmes


 • Serums
  Bevatten sterk geconcentreerde werkstoffen en hebben meestal één specifiek doel zoals bijvoorbeeld hydrateren, verstevigen, kalmeren,...
  Afhankelijk van de textuur kunnen serums alleen gebruikt worden maar in combinatie met je nachtcrème bekom je een nog sneller en beter resultaat.
  Kies hier je ideale Serum • Droge Oliën
  Kunnen perfect je nachtcrème vervangen, trekken zeer snel in de huid en zitten boordevol vitamines en essentiële oliên. De Eternal Sleeping Oil van Skeyndor is mijn favoriete nachtcrème in de winter.
  Ontdek hier Eternal Sleeping Oil


 • Allnight Masks
  Dit zijn maskers in crèmevorm die je huid een boost geven en die je de hele nacht mag laten inwerken. Overdrijf hier niet mee tenzij je een SOS-kuur wil doen om een huidprobleem snel en efficiënt op te lossen.
  Het is aan te raden 1x/week je nachtcrème te vervangen door een allnight mask.
  Ontdek hier alle gezichtsmaskers 


Bekijk hier ons volledig assortiment huidverzorgingsproducten


PS: Vond je dit artikel interessant deel het met je vrienden op social media.

Schrijf je hier in op onze gratis VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips

 Ontdek hier Eternal Sleeping Oil

17 februari 2021

Waarom een nachtcrème gebruiken zo belangrijk is
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x