AGE-PROTEOM Serum


Een belangrijke ontdekking die zorgt voor een revolutie in de anti-aging!


Na 40 jaar onderzoek ontdekt Professor Miroslav Radman, doctor in moleculaire biologie, geneticus en stichter van het Mediterranean Institute of Life Science, het geheim van langer levende cellen. Een nieuw inzicht in huidveroudering!

Door de samenwerking met Professor Miroslav Radman is Esthederm zijn onderzoek meer gaan toespitsen op proteïnen, en niet langer op het DNA.

 

ONS DOEL: aantasting van de proteïnen tegengaan om ervoor te zorgen dat de cellen zich sneller regenereren en zo het proces van huidveroudering vertragen.


AGE PROTEOM Serum is het eerste serum dat alle huidproteïnen langdurig beschermt en versterkt om de huid op lange termijn jeugdig te houden en veroudering tegen te gaan.


Dit nieuw gepatenteerd serum werkt op 5 tekenen van veroudering: rimpels, densiteit, stevigheid, uniformiteit en frisse uitstraling!
Maak kennis met ons gloednieuw AGE PROTEOM serum, een universeel verzorgingsproduct voor alle huidtypes en elke leeftijd.

Zijn grote troef: AGE PROTEOM serum kan worden opgenomen in alle schoonheidsroutines, afzonderlijk of als aanvulling op een verzorgende crème!En nee, je hoeft je schoonheidsritueel niet te veranderen, enkel AGE-PROTEOM toevoegen na de reiniging en vóór de crème!Vond je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden op social media.

Schrijf je hier gratis in op de VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips!

6 april 2023

AGE-PROTEOM Serum
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x