5 tips voor een stralende make-up!

Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor een geslaagde make-up, deze tips zullen je helpen bij het creëren van een stralende make-up look!


Tip 1: Hydrateer je huid:

Het allerbelangrijkste is om te starten met een goed gehydrateerde huid. Dit is de basis voor om het even welke make-up look. Breng elke ochtends en avond een goede moisturizer aan en vermijd producten die uitdrogend werken. 


Tip 2: Start met Primer

Een primer of Face Prep  zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten en beter hecht. Het maakt je huid mooi glad waardoor je foundation als het ware over je huid glijdt. Een primer verbergt imperfecties zoals open poriën en fijne lijntjes en geeft je huid een gezonde glow. Kortom een Face Prep is een echte 'lifesaver' wanneer je een lange dag te gaan hebt!


Tip 3: Gebruik Concealer

Concealers bestaan in vele vormen en kleuren. Een concealer gebruik je om oneffenheden zoals wallen, kringen en puistjes te verdoezelen. Breng altijd concealer aan in een dunne laag met een speciale concealerkwast voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.


Tip 4: Accentueer met Highlighter

Hiighlighter is de laatste jaren heel populair geworden in de make-up wereld en dient om je gezicht een natuurlijke glow te geven. Gebruik het om reliëf in je gezicht te creëren en je beste eigenschappen te accentueren. Breng een subtiele touch highlighter aan boven de jukbeenderen, op de neusbrug en boven het cupidoboogje van je lippen voor extra glow.


Tip 5: Eindig met Fixing Spray

De laatste stap in je make-up routine is je make-up fixeren met een Fixing Spray. Deze zorgt ervoor dat je make-up de hele dag of avond op zijn plaats blijft zitten. Je kunt het zien als een soort mist die je over je gezicht vernevelt om je make-up eruit te laten zien als één geheel.


Extra tip! Investeer in goede make-up borstels.

Zelfs al heb je de beste producten, met een harde of goedkope make-up borstel krijg je nooit hetzelfde effect als met een nieuwe, zachte borstel. Wanneer je foundation of concealer aanbrengt met de juiste kwast kan je veel preciezer werken en zal je make-up veel langer meegaan. Vergeet niet om je kwasten regelmatig schoon te maken voor een vlekkeloos en hygiënisch resultaat.


Less is more...

Wees zuinig met make-up. Hoe meer product je aanbrengt hoe opvallender je make-up zal zijn. Als beginner raad ik aan om niet teveel product tegelijk te gebruiken en deze goed uit te blenden (vervagen). Bouw rustig op voor een natuurlijke uitstraling.


Vond je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden op social media.

Schrijf je hier gratis in op de VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips!
16 februari 2023

5 tips voor een stralende make-up!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x