Verleng je zomergevoel onder de douche !

Bij traditionele douchegels moet je hard wrijven op de huid om al het vuil te verwijderen omdat ze chemische stoffen bevatten. Zowel de goede als slechte bacteriën worden op een agressieve wijze weggenomen, waardoor je natuurlijke beschermingslaag aangetast wordt. Je huid wordt op termijn gevoelig en droog, vervelt en je bruine kleur verdwijnt meteen.

De nieuwe After Sun douchegel van Esthederm bevat een formule die enkel de slechte bacteriën wegneemt en het vuil optilt zodat je niet hoeft te wrijven om de huid schoon te maken. De goede bacteriën die onze huid versterken worden gestimuleerd. Want na het zonnebaden is onze huid oververhit en gevoelig en moet dus met zachtheid behandeld worden. Dankzij de hydraterende bestanddelen voelt de huid zacht en comfortabel aan en geniet je langer van je bruine teint. 

Met deze douchegel mag je zowel je gelaat als lichaam wassen, door de zachte en pure bestanddelen prikt deze niet in je ogen. Zijn frisse geur zal je doen denken aan een zonovergoten vakantie!


PS: vond je dit artikel interessant deel het met je vrienden op social media

Schrijf je hier gratis in op onze VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips

17 april 2017

Verleng je zomergevoel onder de douche !
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x