Last van lokale pigmentvlekken? Ontdek MeLine!

Een  egale huid hebben is voor veel mensen niet zo vanzelfsprekend. Ook ik had sinds mijn kindertijd last van een pigmentvlek op de neus als gevolg van krabben aan de huid. Door de vele opmerkingen van mensen begon ik me meer en meer te storen aan die pigmentvlek.
Verschillende behandelingen en producten, geadviseerd door dermatologen, leverden tot nu toe geen resultaat op. Tot één van mijn leveranciers de MELINE Spot behandeling voorstelde: ik was heel sceptisch maar wou het toch proberen.
Tot mijn grote verbazing was na 10 dagen de pigmentvlek volledig verdwenen. Dolblij dus, en toch moest ik de eerste dagen even wennen aan mijn nieuwe uiterlijk!  

 • Wat maakt de MELINE Spot Behandeling zo uniek?
  MELINE Spot Behandeling verwijdert veilig en effectief in slechts 1 behandeling gelokaliseerde pigmentvlekken zonder enig risico op littekens achter te laten. In uitzonderlijke gevallen is een tweede behandeling nodig na 45 dagen.
   
 • Hoe werken de MELINE producten?
  De MELINE producten bevatten een combinatie van zeer intensief werkende ingredienten en tranexaminezuur die het vermogen hebben om pigment binnenin de huid af te breken. De resultaten zijn verbluffend!
   
 • Wat zijn de oorzaken van pigmentvlekken?
  Niet alleen zon maar ook blauw licht (gsm, computer, TV) medicatie, zwangerschap, hormonen, littekens kunnen pigmentstoornissen veroorzaken.

Gelukkig biedt MELINE de oplossing, als eerste en enige merk gespecialiseerd in hyperpigmentatie. Klinisch getest en wetenschappelijk bewezen!

De MELINE Spot behandeling omvat 1 professionele behandeling in het salon in combinatie met 2 thuisverzorgingsproducten.

 • Professionele behandeling: (vanaf 35€)
  De MELINE Spot behandeling is pijnloos en duurt ongeveer 30 minuten. De pigmentvlek wordt lokaal behandeld na grondige reiniging van de huid. Nadien kan de pigmentvlek donkerder worden om daarna af te schilferen. Dit proces duurt 5 tot 7 dagen. Na korstvorming wordt de pigmentvlek afgestoten.
 • Thuisverzorging:
  Om het gewenste resultaat te bekomen en het effect te verlengen is het van essentieel belang om thuis gedurende 60 dagen, 2x per dag, de huid te verzorgen met:
  1. SPOT Serum 02: zorgt voor een krachtige, depigmenterende werking (73€)
  2. BLEMISH Balm 04: hydrateert en beschermt de huid tegen UV/Led-licht, camoufleert imperfecties (49€)

PS: vond je dit artikel interessant deel het met je vrienden op social media

Schrijf je hier gratis in op onze VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips

11 oktober 2019

Last van lokale pigmentvlekken? Ontdek MeLine!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x