Enjoy drama...but only in your lashes!

Een beetje valsspelen kan geen kwaad, wanneer moeder natuur je niet gezegend heeft met een rij mooie, lange, volle wimpers. Of je nu kiest voor een 'natuurlijke' look of meer een glamoureuze 'diva'-look, met de love lashes by Mii Cosmetics creëer je in één oogwenk een verleidelijke blik waar mannen moeilijk zullen kunnen aan weerstaan.

De handgemaakte wimpers van Mii Cosmetics zijn een fabelachtige en verderlichte manier om je ogen te accentueren. De wimperstroken zijn heel makkelijk aan te brengen, lang houdbaar en herbruikbaar. Je kan kiezen om ze te laten plaatsen als finishing touch bij een maquillage in ons instituut of ze thuis zelf aan te brengen. Hieronder geef ik je enkele tips om zelf thuis makkelijk en snel de wimperextensions aan te brengen:

  • Maak je ogen op vooraleer je valse wimpers aanbrengt. Breng oogschaduw en eyeliner aan.
  • Kies de juiste strip voor het juiste oog, dus de linkerstrip voor het linkeroog. Verwissel je de strips dan bekom je een onnatuurlijk effect. De kant met de dunste en kortste haartjes moeten aan de binnenkant van het oog geplaatst worden. Is de strip te lang? Knip deze dan enkel aan de buitenkant beetje per beetje korter.
  • Breng de bijhorende lijm royaal aan op de rand van de strip en  vooral op de uiteinden want die moeten extra stevig blijven  kleven. Wacht minimum  30 seconden tot de lijm wat gedroogd is en breng dan de wimperstrook aan op de wimperrand.
  • Kleef de wimpers eerst in het midden vast aan de wimmperrand en wacht eventjes, daarna de buitenhoek en als laatste de binnenooghoek 
  • Gebruik een niet te scherp pincet of je vingers om de valse wimpers zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wimperrand te duwen. 
  • Nadat de lijm opgedroogd is kan je eventueel nog een vleugje eyeliner aanbrengen als afwerking.
  • Om je natuurlijke en valse wimpers te blenden kan je een laagje mascara aanbrengen.

Valse wimpers aanbrengen vergt een beetje geduld, oefenen is de boodschap!


PS: vond je dit artikel interessant deel het met je vrienden op social media

Schrijf je hier gratis in op onze VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips

27 december 2018

Enjoy drama...but only in your lashes!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x