Beautiful back to school

Als beauty-specialist ben ik genomineerd door Skeyndor België om een 3-daagse exclusieve training te volgen in de SKEYNDOR ACADEMY te Barcelona. Met vol enthousiasme kijk ik uit om de laatste nieuwe trends in de schoonheidswereld te ontdekken en mijn kennis aan jullie door te geven.
Skeyndor is een Spaans merk speciaal ontwikkeld voor de professionele huidverzorging met maar 1 doel: innovatieve anti-aging behandelingen met ondersteunende thuisverzorgingsproducten op de markt brengen.
Het succes van Skeyndor begint meer dan 50 jaar geleden, een merk dat in meer dan 50 landen aanwezig is en sinds kort nu ook in België.
Passie voor wetenschap en innovatie zitten al sinds het ontstaan in het DNA van Skeyndor. Wetenschappelijk onderbouwde resultaten hebben ervoor gezorgd dat dit merk al verschillende Awards binnenhaalde o.a met de Sleeping Oil, Global LIft Elixir en Eternal Line.
De verpakking van de Hyaluronic Eye Cooling Gel won zelfs in 2014 de prijs voor beste luxe- en functionaliteitsdesign in Zwitserland.
Skeyndor richt zich enkel op de huidspecialist om zo samen de vragen van de veeleisende klant te kunnen beantwoorden met als einddoel: een gezonde, stralende huid! Mijn keuze was dan ook snel gemaakt toen ik kennis maakte met dit merk. De resultaten na een gezichtsverzorging met Skeyndor zijn verbluffend en de positieve reacties van de klanten zijn het bewijs dat het binnenhalen van dit merk de juiste keuze was in de strijd tegen huidveroudering.


PS: vond je dit artikel interessant deel het met je vrienden op social media

Schrijf je hier gratis in op onze VIP-lijst en ontvang als eerste voordeelacties en beautytips

23 January 2019

Beautiful back to school
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x