De eindejaarsperiode is een drukke periode voor ons allemaal, zowel op het werk als privé. Ook in het weekend is er weinig tijd voor me-time, want dat zijn de momenten waarop we in koude, drukke winkelstraten op zoek gaan naar eindejaarscadeaus en een geschikte outfit voor kerst en nieuwjaar.

Tijdens die winteruitjes krijgt je huid het zwaar te verduren door de schrale wind, de onverbiddelijke regen en vrieskou. Daarom trakteer ik op een gratis Lift & Repair masker bij aankoop van een Lift & Repair serum en Absolu Repulp balsem. Zo verdraagt je gelaat elke winterprik en straal je op de eindejaarsfeesten.

Thuisverzorging op het niveau van een schoonheidssalon

Absolu Repulp balsem is een gloednieuw product van Institut Esthederm dat je eenvoudig zelf aanbrengt, maar je gezicht compleet verzorgt. Daarom is het ideaal voor vrouwen die geen tijd hebben om naar de schoonheidsspecialiste te gaan tijdens te feestdagen. Elke morgen en avond de balsem aanbrengen is een waardig alternatief.

Verstevigende werking op korte en lange termijn

Dankzij de Absolu Repulp balsem breng je meer volume in de ingevallen delen van het gelaat, wat zorgt voor een gezondere look. De verstevigende antirimpelwerking is onmiddellijk merkbaar en blijft ook op lange termijn actief. Het is een exclusief product dat je tijdens de hele winter kan gebruiken, maar je blijft ook tot lang daarna genieten van je strakkere huid.

Een tweede jeugd voor je huidcellen

Na jaren van trouwe dienst, gaan de spieren en weefsels die de architectuur van je gezicht bepalen verslappen. De balsem van Esthederm bevat plantaardige stamcellen die je huid opnieuw programmeren zodat je huidcellen hun jeugdige kracht terugvinden. Daardoor worden rimpels gladgestreken en blijft de huid lange tijd soepel. De contouren van het gelaat zijn strakker en het gezicht wordt gelift.

Combineer producten voor betere resultaten

Ik raad je aan om de Absolu Repulp balsem te combineren met een Lift & Repair serum voor optimale resultaten. Tot het einde van januari krijg je bij aankoop van beide producten een complementair gezichtsmasker voor de ultieme thuisbehandeling. Laat die winter maar komen, wij zijn er klaar voor!

Spring eens binnen voor meer informatie over de actie of de producten.