De verplichte sluiting van schoonheidssalons door COVID-19 is helaas nogmaals verlengd tot 3 mei.
Ik sta nochtans te popelen om jullie allen terug te zien. Toch mogen we niet egoïstisch zijn en moeten we ons braaf aan de coronamaatregelen houden om de meest kwetsbare mensen in onze samenleving te beschermen.

De Belgische Beauty Federatie is nu volop bezig om de richtlijnen voor een veilige heropstart van de beautysector voor te bereiden.
Voor elke behandeling zal een apart protocol worden voorgesteld waaraan de schoonheidsspecialisten zich dienen te houden bij de heropstart van de behandelingen.
Ook zullen beschermende maatregelen uitgewerkt worden om in een velilige omgeving te kunnen werken.

Voor uw en mijn veiligheid zullen deze richtlijnen streng nageleefd worden bij beautiful. Mag ik dan ook vragen om deze maatregelen te respecteren? Het zou jammer zijn dat ik bij controle de zaak opnieuw moet sluiten.

Het is ontzettend fijn dat jullie Beautiful blijven steunen in moeilijke tijden door je geadviseerde producten en accessoires aan te kopen. Je kan Beautiful ook helpen door een tegoedbon voor jezelf of een cadeaubon voor een ander te bestellen. Alleen zo kan ik blijven bestaan om jullie gepersonaliseerd advies en behandelingen aan te bieden.

Alvast hartelijk dank voor het helpen van jouw salon!

Rosi