De Pure Glow voorjaarslook 2017 van Sans Soucis bevat mooie producten om een subtiele, glanzende look te creëren die perfect past bij het voorjaar. Vier mooie zomerse kleuren Lip balms met beschermingsfactor 20, een prachtige highlighter om bepaalde delen van het gelaat te acentueren en de innovatieve Highbrow in twee kleuren.

De Pure Glow voorjaarslook bevat kleuren die de eerste zonnestralen in het voorjaar tot de verbeelding brengen. Stralende, glanzende en trendy kleuren en texturen die gebruikt kunnen worden bij elk type vrouw. Alle producten uit deze collectie zijn perfect voor dagelijks gebruik. Dit seizoen ligt het accent voornamelijk op het oplichten van de huid en wenkbrauw  shaping is helemaal 'van nu' 

 

LIP BALMS IN 4 KLEUREN 
Speciaal voor de Pure Glow look heeft Sans Soucis 4 nieuwe kleuren Lip  balms uitgebracht. De romige en zachte textuur geeft een perfecte verzorging voor de droge lippen en tegelijkertijd een schitterende langhoudende glans met een zonnefilter 20. Deze 4 nieuwe kleuren geven een perfecte match met de highlighter en de wenkbrauw producten.

                              

                                

HIGHBROWS IN 2 KLEUREN
De HIghbrow styler bestaat aan de ene kant uit een crèmepoeder om de wenkbrauwen te kleuren en in model te brengen, aan de andere kant bevat het een highligter om onder de wenkbrauwen aan te btengen en extra op te lichten zodat de wenkbrauwen nog meer geaccentueerd worden. De Highbrow styler geeft de wenkbrauwen meer volume, de glanzende kant zorgt voor een highlight effect.

                                               
                             

HIGHLIGHTER IN 1 KLEUR
Creëer een gezonde en stralende glans op je gelaat met de nieuwe highlighter in poedervorm. Breng de highlighter als finishing  touch aan op de jukbeenderen, binnenste ooghoek, onder de wenkbrauw, op de neusbrug, op het cupidoboogje,... alsof een licht op jouw gelaat schijnt.
Voor dagelijks gebruik licht en subtiel aanbrengen, 's avonds kan men deze highlighter iets zwaarder aanbrengen om een zwoel effect te creëren.

                   

Bij aankoop van een product uit de Pure Glow trend make-up 2017 krijgt elke klant een flyer mee met voorbeelden en stappenplan hoe je de make-up producten juist aanbrengt op je gezicht om zo de perfecte look te bekomen.