HIDDEN SENSUALITY staat voor verborgen sensualiteit. De bedoeling van deze look is de sensualiteit van elke vrouw naar voren te brengen. De matte en rijke kleuren en texturen zijn de trend van de herfst en winter 2016 en weerspiegelen het mystieke van de herfst- en winter dagen. De kleuren zijn tijdloos en toch modern en passen bij elk type vrouw. De mooie roodtinten geven zelfs een glamoureus tintje aan je outfit. Deze make-up tinten kunnen  zowel ingezet worden voor een klassieke alledaagse uitstraling maar zeker ook voor een prachtige sensuele avondmake-up.

De lang houdende lippenstiften in typisch herfst/winter trend kleuren verwennen lippen met voedende ingrediënten en drogen de lippen niet uit. Ze zijn  perfect afgestemd op de kleuren van de oogschaduw en blush en maken het geheel compleet.

Mooie oogschaduw in 3 trendy kleuren met een matte textuur zorgt voor zowel een look voor overdag als voor een spectaculaire avond make-up.

De blush bestaat uit een mooie rijke textuur en maakt van elke look een eye-catcher voor zowel een subtiel accent overdag als een intensiever accent voor 's avonds.

De look wordt afgewerkt met een zwart eye definer oogpotlood en de all-in-one 3-D mascara ook in zwart beide uit het bestaand assortiment.