In de winter lijken de kleuren in Vlaanderen te vervagen. Het is vroeger donker en de planten en bomen verliezen hun frisse kleuren. Maar dankzij de nagellak van OPI krijgt het najaar toch een verrassend kleurenpalet. Het Amerikaanse topmerk zocht en vond inspiratie in Venetië, een van de meest tot de verbeelding sprekende cultuursteden.

De OPI-collectie bestaat uit 15 kleuren die de pracht en praal van de drijvende stad oproepen. Met namen als ‘Amore At The Grand Canal’, ‘Tiramisu For Two’ en ‘My Gondola Or Yours’ hebben de kleurtjes de allure van een Italiaanse romantische film. Wie droomt nu niet van een gondeltocht met serenade op de wirwar van kanaaltjes of van een tiramisu met tintelende prosecco?

Subtiele en gedurfde kleuren

De nagellakken bevat de kleuren waarin Venetië zich tooit. Romantisch rood, vorstelijk blauw en opvallende koraaltinten eisen meteen de aandacht op. De dromerige pastels en elegante ‘nudes’ zijn subtieler. Voor de durvers zijn er dramatische donkere kleuren en luxueuze ‘metallics’ die je gerust  extravagant mag noemen. Welke kleur je ook verkiest, ze passen perfect bij de huidige wintertrends en ze prikkelen de verbeelding.

Ik ben er helemaal weg van en experimenteerde zelf al met de verschillende kleuren. Kom eens langs om samen weg te dromen richting Italië en je favoriete tinten uit te kiezen.