In de winter voelt onze huid vaak droog aan. Dit komt omdat onze huid te veel wordt blootgesteld aan grote temperatuurschommelingen.
Binnen zetten we de verwarming hoger met als gevolg droge lucht in de huiskamer. Anderzijds trekken de vriestemperaturen vocht uit onze huid. Resultaat : een vale, doffe en vermoeide uitstraling van ons gelaat.

De Huile Nutritive Antioxydante van Esthederm is de ideale oppepper van je huid tijdens de winter dankzij 2 krachtige actieve ingredënten : hazelnootolie, rijk aan omega 3-6 en super-geconcentreerd aan omega 9 en Vitamine  E, een krachtig antioxidant. 

Deze gelaatsolie zal je huid intens voeden, optimaal beschermen tegen vrije radicalen en de weerstand van je huid zelfs versterken tegen dagelijkse agressies zoals vervuiling, koude, vermoeidheid, stress... Bovendien hydrateert en kalmeert het je huid.

Kortom, de Huile Nutritive Antioxydante is een slim product dat je met elke crème van Esthederm kan mengen en zelfs de werking van je dag- en nachtcrème zal versterken.

Boost uw dagelijkse routine met pure rijkdom !


 

Boek nu je cocoonbehandeling en geniet van 20% korting op uw thuisverzorgingsproducten !


(actie geldig van 1/2/2017 tot en met 28/2/2017)