De Lente is officieel begonnen en wij kunnen niet blijer zijn! Na een toch wel weer 'lange winter' wordt iedereen blij van een zonnetje en een aangenaam temperatuurtje. Stilletjes aan worden de kleedjes en rokjes weer uit de kast gehaald... Maar, onder die kleedjes en rokjes... witte benen? Nee!

Wij hebben hiervoor dé oplossing gevonden! Veilig bruinen zonder schade van UV-stralen. Dat wil toch iedereen?

De 'Skin Superb Bronzer' is een autobronzant spray, die ervoor zorgt dat je velletje een natuurlijke tan krijgt, en dat met de nadruk op natuurlijk. Geen 'worteleffect' en geen strepen of vlekken. Doordat er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden, waaronder een ultra-pure organische DHA en een tweede bronzer Erythrulose, reageren deze met aminozuren van de huid, waardoor er een prachtig 'vakantie bruin' kleur ontstaat op de huid.

Maar de bronzer doet meer:

  • ruikt dankzij de frisse mango geur naar zuidelijke oorden
  • aloë vera kalmeertverzacht en hydrateert de huid
  • groene thee extract beschermt de huid tegen de zon en luchtvervuiling
  • vitamine E versterkt de natuurlijke beschermingslaag van de huid
  • Vitamine A stimuleert de celvernieuwing waardoor de huid er jonger en steviger uitziet
  • Q10 geeft energie aan de huid en beschermt tegen oxidatieve stress 

Hoe werkt de bronzer?
Scrub en hydrateer de huid 8u op voorhand. Breng daarna eenvoudig aan op gelaat met bijhorende bronzing kwast en met de bronzing handschoen op je lichaam. Laat het product even drogen vooraleer je aan te kleden  en wacht 8u vooraleer douche of bad te nemen. Daarna kan je tot wel 1 week lang genieten van een heerlijk zonovergoten kleurtje op je huid!

Voorjaarspromotie:
Bij aankoop starterspakket (Skin superb bronzer, kwast en handschoen) nu gratis pouche met keuze uit 3 verschillende prints.

                           actie geldig zolang de voorraad strekt