Mijn vast make-upmerk Sans Soucis kleurt deze winter roze en bruin. De nieuwe ‘Winter Fairytale’-collectie doet wat de naam belooft: van het najaar een sprookje maken.

Fairytale Brown is de naam van een nieuw kleurenpalet voor oogschaduw en twee lipsticks. Sans Soucis haalde inspiratie bij de klassieke herfsttinten. Het kleurenspel van okergeel tot warm bruin doet aan een herfstig bos denken en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze make-up past perfect bij warme huidtypes zoals het lentetype en het – jawel – herfsttype.

Enthousiast roze voor de feestdagen

Fairytale Rose is het frisse zusje van het bruine kleurenpalet. Ben je een zomer- of wintertype, dan zijn de roze tinten beslist iets voor jou. Ze zorgen voor een expressieve uitstraling. De oogschaduw en lipsticks met enthousiaste kleuren zijn letterlijk eyecatchers tijdens de feestdagen. 

Help, wat is mijn seizoenstype?

Of je een winter-, lente-, zomer- of herfsttype bent heeft niets met je persoonlijkheid te maken, maar alles met je uiterlijk. Het kleur van je haar, je ogen en de ondertoon van je huid bepaalt welke kleuren het best bij je passen. Sans Soucis houdt gelukkig rekening met elk type zodat iedereen de winter stijlvol tegemoet gaat.

Mocht je niet weten wat je seizoenstype is, spring dan gerust even binnen.